[Polska]Zak?ski
![](/products_photo/3/3615.jpg)
Zak?ski wegetaria?skie:
Jajko garnirowane, Jajko z ?ososiem, Jajko z kawiorem, Seler z past? rokpolow?, Tymbaliki pieczarkowe, Ogórek z past? greck?, Terrina wegetaria?ska, Tymbaliki szparagowe
Zak?ski rybne:
Filet z pstr?ga, ?oso? w?dzony z cytryn?, Filet z sandacza, Filet z ?ososia, Tatar z ?ososia, Mus z morszczuka, ?led? po norwesku, ?led? w oleju, ?led? w ?mietanie, ?led? z majonezem, ogórkiem i koperkiem, ?led? po japo?sku, Roladka z pstr?ga z kurkami,Tymbaliki z ?ososia, Mus z ?ososia z jajkiem przepiórczym, Terrina z pstr?ga,
Mus z soli, Roladka z morszczuka, Dorsz po grecku, Sola z paluszkiem krabowym, Sola z broku??, Sola z raczkami, Roladka z sandacza, ?oso? glazurowany,
Roladka z ?ososia
Zak?ski z drobiu:
Kurczak z owocami, Galantynka z kurczaka z serduszkiem broku?owym, Galantynka z kurczaka ze szpinakiem, Tymbaliki drobiowe, Galantyna z kurczaka z szynk?, Mus z kaczej w?tróbki w galaretce malinowej, Galantynka z kurczaka z szafranem i paluszkiem krabowym, Galantynka z kurczaka z w?dzonym ?ososiem i paluszkiem krabowym, Indyk w maladze, Indyk z owocami, Pasztet z zielonym pieprzem, Galantyna z kaczki
Zak?ski z wieprzowiny:
Ruloniki bekonowe ze ?liwk?, Szynka z kukurydz?, Szynka ze szparagami, Schab pieczony, Pol?dwica sopocka z gruszk?, Pol?dwica sopocka z ananasem, Galart pozna?ski, Przek?adaniec szynki, Schab nadziewany ?liwk?, Pol?dwiczki z szynk?, Schab nadziewany morel?, Pol?dwiczki wieprzowe po prowansalsku, Schab ze ?liwk? i morel?, Schab nadziewany grzybami
Zak?ski z wo?owiny, ciel?ciny i dziczyzny:
Pasztet z dziczyzny, Roladka z pol?dwicy z indykiem, Pol?dwica po angielsku z krabem, Pol?dwica po angielsku z ogórkiem, Pol?dwica po angielsku z raczkami,
Pol?dwica wo?owa w kolorowym pieprzu, Pol?dwica po angielsku z musem chrzanowym, Medaliony ciel?ce z musem broku?owym i jajkiem przepiórczym,
Czas realizacji dostawy: 2 - 24 h
Dodatkowe informacje:
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Minimalne zamĂłwienie: | 30 z? brutto |
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Catering
AVANTI Catering. Teleavanti
|
Ulica: | Druskiennicka 2/4 |
Miasto: | Pozna? |
Kod pocztowy: | 60-476 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 061 6565231 |
Faks: | +48 061 6565252 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Zofia Koszutska |
Telefon stacjonarny: | +48 061 6565220 |
|